Hvorfor vælge et webonnement?

 

Webonnement for nystartede

Er du nystartet virksomhed, og mangler du en nem og hurtig løsning til en hjemmeside? Med Webonnement kan du få en flot og indbydende hjemmeside, og du betaler en fast pris hver måned.

En ny hjemmeside er ofte en tung og dyr investering, særligt for en nystartet virksomhed. Hos Webonnement kan du komme hurtigt i gang og du får en helt ny hjemmeside, uden at skulle betale store summer. Du kan vælge mellem tre forskellige webonnementer, afhængigt af din virksomheds behov, og du betaler kun opstartsgebyr og en fast månedlig pris. Du kan se vores tre forskellige pakker lige her.

Et webonnement er bindende i ét år, herefter har du mulighed for at flytte din hjemmeside lige derhen hvor du vil, men du er også velkommen til at blive hos Webonnement. Vi sørger nemlig for hosting, og for at din hjemmeside altid er teknisk opdateret.

 

Har du allerede en hjemmeside? 

Har du en ældre hjemmeside, som måske trænger til et makeover? 

Hos Webonnement kan du få en helt frisk hjemmeside, i opdateret og responsivt (mobilvenligt) design. Vi sørger for flytning og giver din hjemmeside et makeover, så den kommer med på moden. En løsning hos Webonnement er en nem og økonomisk måde at få opdateret din gamle hjemmeside.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Har du brug for en ny hjemmeside, eller et make-over til din gamle, så kan du tage kontakt til Webonnement, og sammen finder vi ud af om et webonnement er løsningen for dig.

Når vi bygger hjemmesider, så tager vi først et onlinemøde, hvor vi drøfter hvilke behov I har på jeres nye hjemmeside.

For at lave jeres hjemmeside har vi brug for billedmateriale, viden om jeres firma/virksomhed/forretning og helst have adgang til jeres nuværende webhotel, hvis I har et allerede.

Herefter går vi i gang med at bygge hjemmesiden op, og I får et kig bag kulissen, når hjemmesiden er ved at være klar. Her tager vi en snak om evt. tilrettelser, og tjubang chokolademand, så er din nye hjemmeside i luften.